donderdag 8 november 2012

Kapsel bakken

Kapsel bakken 

Hey allemaal, vandaag laat ik jullie weten hoe je een kapsel bakt. Ook wel een biscuit. Dit is een hele goede basis voor een marsepein cake of voor de cakejes van mijn vorige artikel. Succes ermee!

Benodigdheden
- 5 eieren (ml)
- 150 g suiker
- 125 g bloem
- 25 g maïzena
- zakje vanillesuiker
- mespunt zout

Bakken op 180 graden. 

Plaats bakpapier op de bodem van de springvorm en smeer de binnenkant in met boter. Je kunt ook een bakspray gebruiken. Doe de eieren met de suiker en vanillesuiker in een kom en klop nu tot de suiker geheel is opgelost en er een dikke schuimige massa is ontstaan. Tip: hoe langer je klopt, hoe luchtiger de cake word en dat is de bedoeling!
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de bloem, maizena, en zout bij de geklopte eieren, schep het erin tot er geen bloem meer te zien is. Giet het deeg in de springvorm en doe het in de oven. Bak de cake ong. 30 min. Prik met een prikker in de cake en kijk of er deeg aan blijft plakken. Zo ja bak de cake nog iets langer. Zo nee, de cake is klaar! 


Mail naar infoloveforcakes@gmail.com

Follow on twitter. @LoveForCakes

Like on Facebook: loveforcakess

Geen opmerkingen:

Een reactie posten